Без вода дел од реонот околу скопскиот Кванташки пазар

– Поради уличен дефект на Ф80 милиметри на улица „Перо Наков“ бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од оваа и од улиците „Боривое Милошевски“, „Димче Милошевски“, „Зендел Џемаил“ и „Вера Радосављевиќ“ во реонот на Кванташкиот пазар во скопската населба Триангла.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, водоснабдувањето е прекинато од 10:30 часот и прекинот ќе трае се до санирање на дефектот.