Мадона има иста тетоважа како и нејзиниот син

– Мадона си додаде нови тетоважи и се пофали со тоа на својот интернет-простор. Од фотографиите се гледа дека таа и нејзиниот 16-годишен син Дејвид Банда се заедно во студио за тетоважи, па и оти веќе имаат иста тетоважа – „дрвото на животот“, инспирирана од Кабалата, објави „Дејли мејл“.

Пејачката која се движи кон средината на седмото десетлетие од својот живот, всушност се истетовирала минатиот месец, а сега дека Дејвид (кого го посвои во 2006 година, кога имал 13 месеци), го избрал истиот дизајн за на својот зглоб. Во меѓувреме, Мадона на десниот зглоб си ја додаде буквата „X“ и „мама“, што потсеќа и на нејзиниот последен студиски албум насловен „Madame X“.

„Мене ми е редот на крвавам за мајка ми“, напиша пејачката додавајќи и срце покрај видеото објавено на Фејсбук.

Мадона е личност која редовно ги користи социјалните мрежи со своите, честопати и чудни, а за многумина и шокантни содржини.