„Реплек“ ќе промовира нов производствен погон

Компанијата „Реплек“ АД Скопје денеска ќе  промовира нов производствен погон, како дел од новата развојна стратегија.

Од фабриката најавија дека на настанот, покрај генералниот директор Душан Пецовски, ќе присуствуваат и министерот за здравство Беким Сали, амбасадорот на Република Австрија, Георг Вуцас и деканот на Фармацевтскиот факултет во Скопје, Зоран Стерјев.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*