Астрономски календар

Денеска е понеделник, 18 април 2022 година, 104-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 261 ден.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 51 минута, а ќе зајде во 19 часот и 16 минути.

Денов трае 13 часа и 25 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 21 часот и 36 минути, а ќе зајде во 6 часот и 45 минути.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*