Скопската улица „Дижонска“ денеска без вода

Без вода денеска од 10:00 часот се корисниците од улицата „Дижонска“ во Општина Чаир.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи – Скопје, прекинот е поради уличен дефект ф 5/4“ на улица „Дижонска“ број 2/2.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*