Премиера на претставата „Балкан Балкон“

Во Албанскиот театар – Скопје вечерва премиерно ќе биде изведена  претставата „Балкан Балкон“ според „Le Balkon“, од Жан Женет во режија на Арбен Кумбаро.

Претставата е наменета за полнолетната публика, а обезбеден е превод на македонски јазик.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*