Претставени два нови „Бугати хирон“

Автомобилскиот производител „Бугати“ произведе два уникатни примери на „Хирон“ како дел од својата програма „Сур межр“.

„Хирон“ е замислен како „редок автомобил“, па познато е дека во период од неколку години ќе бидат произведени само 500 примероци. Верзиите „Супер спорт“ и „Пјур спорт“ се уште поретки, но за клиентите кои сакаат нешто уникатно и единствено, програмата „Сур межр“ е како создадена.

За дизајнот „Ваг де лумиер“, беа потребни пет седмици – за работата на двата автомобили, вклучувајќи ги и рачно изработените надворешни финеси во сини нијанси и инспирирани од начинот на којшто светлината се рефлектира.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*