Седница на Комисијата за труд и социјална политика

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за труд и социјална политика.

Како што информираат од собраниската прес-служба, единствена точка на дневен ред е Предлог на законот за изменување на Законот за заштита на децата, по скратена постапка.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*