Тренчевска ќе го посети Центарот за поддршка на згрижувачки семејства во Скопје

Министерката за труд и социјална политика Јованка Тренчевска денеска ќе го посети малиот групен дом за деца без родители и родителска грижа и Центарот за поддршка на згрижувачки семејства во Скопје.
Како што е најавено, министерката Тренчевска ќе има изјава за медиумите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*