Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Пржино

Поради реконструкција на водоводна ф-150 милиметри на крстосницата на улиците  „Св. Наум Охридски“ и „Кавалска“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Пржино“, „Кавалска“ и „Благоја Гојан“ во населбата Пржино, соопштија од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот и ќе трае до завршување со работните активности.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*