Денот на трудот – 1 Мај неработен за сите граѓани

Први мај – Денот на трудот (недела), односно 2 мај (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честитаат Денот на трудот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*