Првиот ден на Рамазан Бајрам, понеделник 2 Мај е неработен за сите граѓани

Првиот ден на Рамазан Бајрам, понеделник 2 Мај, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, информираат од Министерството за труд и социјална политика.

Министерството за труд и социјална политика, на граѓаните од муслиманска вероисповед во Република Северна Македонија, им го честита Рамазан Бајрам.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*