Астрономски календар

Денеска е вторник, 3 мај 2022 година, 119-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 246 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 29 минути, а ќе зајде во 19 часот и 33 минути.

Денов трае 14 часа и 4 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 6 часот и 47 минути, а ќе зајде во 22 часот и 27 минути.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*