Ковачевски на увид во изградбата на браната Конско

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ќе ја посети браната Конско каде се во тек  градежни работи.

Владината прес-служба најави дека по увидот на активностите се предвидени изјави за медиуми на премиерот Ковачевски и на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*