На координација договорено продолжување започната и одржување нова собраниска седница

Собранието денеска ќе ја продолжи 69. седница, со разгледување на преостанатите точки од дневниот ред за кои се исполнети условите. За ова на координација претседателот на Собранието Талат Џафери ги информирал координаторите на пратеничките групи.

Како што информира денеска собраниската прес-служба, на редовната координација што се одржала вчера, Џафери информирал и оти веќе закажаната  71. нова седница на Собранието на Република Северна Македонија ќе се одржи на 10 мај (вторник).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*