Отворање на сензорна соба во ООУ „Аврам Писевски“ во Карпош

Во ООУ „Аврам Писевски“ во Карпош денеска ќе биде отвотена сензорна соба, дел од проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“.

Како што информираат од Фондацијата „Чекор по чекор“, на настанот ќе се обратат Елена Мишиќ од Фондацијата, градоначалникот на Карпош Стевче Јакимовски, Јасмина Апостолоска од ИУТЕ Кредит и директорката на училиштето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*