Посебен режим на сообраќај на улицата „50 дивизија“

Поради снимање видео спот денеска, од 7:00 до 13:00 часот, Министерството за внатрешни работи ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот на улицата „50 дивизија“ во Скопје, односно сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници.
Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат наредбите што ги издаваат полициските службеници по сообраќајниците каде што ќе се одвива настанот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*