Промотивната конференција за проектот „Мониторинг на православното културно наследство“

Промотивната конференција за проектот „Мониторинг на православното културно наследство“ на ИКОМОС Македонија, денеска ќе се одржи во манастирот „Св.Пантелејмон“, во Нерези, со почеток во 11:00 часот.

На конференцијата поздравно обраќање ќе има американската амбасадорка Кејт Мари Брнз, како и архиепископот охридско-македонски г.г Стефан.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*