Регионална конференција на директори на полиции (во живо)

Во Скопје денеска се одржува Регионална конференција на директори на полиции од Западен Балкан, Елинската Република, Република Бугарија и Италијанската Република.

На отворањето на конференцијата, ќе се обратат министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*