Скопје домаќин на Регионална конференција на директори на полиции

Во Скопје денеска ќе се одржи Регионална конференција на директори на полиции од Западен Балкан, Елинската Република, Република Бугарија и Италијанската Република.

На отворањето на конференцијата, како што најавија од МВР, ќе се обратат министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*