Промоција на монографијата „МВР за граѓаните 2017-2021“

Во хотелот „Лимак“ во Скопје денеска ќе биде промовирана монографијата „МВР за граѓаните 2017-2021“.

На промоцијата обраќања ќе имаат министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, заменик министерот за внатрешни работи Назим Буши, амбасадорот на ОБСЕ во Скопје, Клеменс Која и деканот на Факултетот за безбедност, Никола Дујовски.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*