Премиерот Ковачевски во посета на компанијата „Маркарт“

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ќе ја посети германската компанија од автомобилската индустрија „Маркарт“.

Ковачевски, заедно со раководството на „Маркарт“, како и со амбасадорката на Германија во земјава Анке Холштајн ќе направат обиколка на производните капацитети.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*