Членови на Комисијата за одбрана и безбедност на косовското Собрание на средба со Џафери

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери денеска ќе се сретне со членови на Комисијата за одбрана и безбедност на Собранието на Република Косово.

Во рамки на работната посета, членовите на собраниската Комисија за одбрана и безбедност на Косово, ќе имаат средба и со претседателот на Комисијата за одбрана и безбедност Миле Талевски и со членовите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*