Состојба на патиштата

May 11, 2022 Marija K 0

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по претежно суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. […]

Состојба на патишта

May 10, 2022 Marija K 0

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ 06:00 часот СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај […]

Состојба на патишта

May 6, 2022 Marija K 0

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На […]

Сообраќајот по суви коловози

May 5, 2022 Marija K 0

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На граничните премини, […]

Состојба на патишта

April 29, 2022 Marija K 0

СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА: Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. На […]

Состојба на патиштата

April 19, 2022 Marija K 0

ИЗВЕСТУВАЊЕ: На патниот правец Струга – г.п. Ќафасан, на делницата од бензинска пумпа Камара – м.в. Мали Влај, на учесниците во сообраќајот им се препорачува […]

Состојба на патишта

April 14, 2022 Marija K 0

ИЗВЕСТУВАЊЕ: На патниот правец Струга – г.п. Ќафасан, на делницата од бензинска пумпа Камара – м.в. Мали Влај, на учесниците во сообраќајот им се препорачува […]