Астрономски календар

May 10, 2022 Marija K 0

Денеска е вторник, 10 мај 2022 година, 126-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 239 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 […]

Астрономски календар

May 6, 2022 Marija K 0

 Денеска е петок, 6 мај 2022 година, 122-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 243 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 […]

Астрономски календар

May 3, 2022 Marija K 0

Денеска е вторник, 3 мај 2022 година, 119-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 246 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 […]

Астрономски календар

April 28, 2022 Marija K 0

Денеска е четврток, 28 април 2022 година, 114-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 251 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 […]

Астрономски календар

April 27, 2022 Marija K 0

Денеска е среда, 27 април 2022 година, 113-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 252 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 […]

Астрономски календар

April 26, 2022 Marija K 0

Денеска е вторник, 26 април 2022 година, 112-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 253 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 […]

Астрономски календар

April 21, 2022 Marija K 0

Денеска е четврток, 21 април 2022 година, 107-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 258 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 5 […]

Астрономски календар

April 18, 2022 Marija K 0

Денеска е понеделник, 18 април 2022 година, 104-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 261 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 5 […]

Астрономски календар

April 6, 2022 Marko 0

– Денеска е среда, 6 април 2022 година, 92-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 273 дена. Сонцето во Скопје изгреа во […]

Астрономски календар

April 5, 2022 Marko 0

– Денеска е вторник, 5 април 2022 година, 91-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 274 дена. Сонцето во Скопје изгреа во […]