Без вода дел од улиците близу Владата  

April 27, 2022 Marija K 0

Поради реконструкција на водоводна цевка Ф80 милиметри на улица „Јордан Хаџиконстантинов Џинот“, во близина на зградата на Владата, со прекинато водоснабдување денеска ќе бидат корисниците […]

Прекин на водоснабдувањето кај дел од корисниците во Пржино

April 27, 2022 Marija K 0

Поради реконструкција на водоводна ф-150 милиметри на крстосницата на улиците  „Св. Наум Охридски“ и „Кавалска“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Пржино“, „Кавалска“ и […]