„А1 Видео поддршка” – алатка за разговор во живо и одговори на најдеталните технички прашања

May 11, 2022 Marija K 0

„А1 Македонија“ информира дека продолжува со усовршување на дигиталните алатки за постигнување супериорно корисничко искуство, најавувајќи ја новата опција „А1 Видео поддршка“, што претставува уште […]

Хали Бери во нов психотрилер

May 11, 2022 Marija K 0

Хали Бери ѝ се придружи на филмската екипа на „Мајката земја“ (Mother Land) на „Лајонсгејт“. Режисер на проектот што ќе почне да се снима следната година […]

Поранешен австриски министер за здравство го издаде бестселерот „Пандемија“

May 10, 2022 Marija K 0

Поранешниот австриски министер за здравство, Рудолф Аншобер сега е автор на успешно публицистичко дело за коронавирусот, наречено „Пандемија“. Во книгата тој ги анализира политиките кои […]