Чекор поблиску до корисниците со новата современо дизајнирана експозитура на ИУТЕ КРЕДИТ во Скопје ИСТ ГЕЈТ МОЛ

April 5, 2022 Marko 0

Иуте Кредит Македонија продолжи со воведување на нова, иновативна и уникатна практика во своето работење, овој пат со отварањето на новата и модерна експозитура на […]

Костал Македонија преку партнерски однос со Кроација осигурување поставува нови стандарди на осигурителниот пазар и создава добри практики во управувањето со човечките ресурси

April 4, 2022 Marko 0

Сите вработени во компанијата КОСТАЛ Македонија ќе бидат уште две години здравствено осигурени во Кроација осигурување. Договорот е обновен како резултат на одличната соработка во […]

За живот без пластични кеси – продолжува акцијата за поделба на биоразградливи торби

April 1, 2022 Marko 0

Компанијата Mozzart од недела во недела покренува бројни еколошки иницијативи за зачувување на животната средина Голема акција за чистење во Велес, па продолжување на борбата […]