Градинките во општина Кисела Вода добија донација од „Алкалоид“ – 1500 мутивитамински сирупи за децата

May 10, 2022 Marija K 0

Во градинките во општина Кисела Вода денеска беа доставени 1500 сирупи за подигнување на имунитетот кај децата. Станува збор за донација од Алкалоид АД Скопје. […]

Фронт 21/42: Бернската конвенција бара прекин на сите активности во Охридскиот регион

May 10, 2022 Marija K 0

Бернската конвенција изразила загриженост за проблемите во Охридскиот регион и барала македонските власти да прекинат со сите активности сè додека не дојде на терен планираната […]