„Амазон“ нaјави над 3.000 интернет-сателити во Земјината Орбита

April 6, 2022 Marko 0

– „Проектот Кујпер“ како иницијатива на „Амазон“ соопшти дека се резервирани десетици лансирања на свои интернет-сателити во Земјината Орбита. Сателитите ќе бидат поставени преку моќни ракети […]

Новата линија на уреди на Samsung за 2022 година дизајнирана за иновативно персонализирано искуство

April 1, 2022 Marko 0

Производите на Samsung за 2022 година ги нудат најновите технологии, карактеристики и дизајн за редефинирано искуство на повеќе поврзани уреди – На вчерашниот виртуелен настан, […]